Linctus logo
Tuoteryhmät‪» TENA-tuotteet‪» Flex - vyövaipat‪» TENA Flex plus‪»

TENA Flex plus L laatikko 90 kpl

TENA Flex plus L laatikko 90 kpl

TENA Flex plus L laatikko 90 kpl

Hinta
106,00 sis. alv 24% (85.48 €, alv 0) + toimituskulut
Tästä tuotteesta ei anneta alennusta VIP-asiakkaille.


Määrä
pakkaus(ta)
TENA Flex plus L pussi 30 kpl, 3 kpl

Varastossa
Hämeenlinna2 kpl heti, vain nouto
Netistä toimitettavissa0 kpl

Tilauskoodi
728599
Viivakoodi
7322540054675
Tuotteen kuvaus
TENA flex plus L -vyövaipat edustavat TENA-suojien imukykyisintä tuoteperhettä. Vyössä on tarrakiinnitys, jota voidaan avata ja sulkea useaan kertaa. Vaipan imukyky on 6 tippaa eli 7-10 dl. Laatikossa on kolme pussia eli 90 kpl suojia.

M-koon lantion ympärysmitta on 83-120 cm.

Ominaisuudet
  • Käänteentekevää uutta suunnittelua sekä käyttäjien että hoitajien kannalta. Perinteisiä tuotteita helpompi ja nopeampi vaihtaa, erityisesti sänkypotilaiden ja apua tarvitsevien potilaiden hoitajien arvostama. Ainutlaatuinen vyövaippa on suunniteltu vähentämään nostotarvetta ja sen on todettu vähentävän hoitajien selkäkipuja sekä tekevän vaihtamisesta helpompaa myös käyttäjälle.
  • Käyttäjät pitävät myös vaipan ohuesta ja huomaamattomasta muotoilusta sekä sen FeelDry™-ominaisuuden suomasta kuivuuden tunteesta. 100-prosenttisen hengittävä Air-Dry Layer™ -taustakerros päästää ilman kiertämään ja pitää ihon kuivana ja käyttäjän olon miellyttävänä.
  • Muoto, joka ei peitä lonkkia ja reisiä, ehkäisee hiertymiä ja hikoilua. Odour Control™ estää epämiellyttävien hajujen muodostumista. ComfiStretch™ - uusi joustava osa vyössä - takaa sen, että vyö myötäilee paremmin kehon liikkeitä ja muotoa, vyö ei kiristä ja suoja pysyy paremmin päällä.

Ostamalla tämän tuotepaketin säästät 6,50 € verrattuna siihen, jos ostaisit tuotteet yksitellen.


Tuotemerkki

TENA
TENA
154 tuotetta